Kongesokken - Et nyt fantastisk produkt hos Clinic Solsikken

Kongesokken er lavet af alpaca uldgarn, som er noget af det mest robuste og holdbare garnfiber. De silkebløde alpacafibre er hule og har derfor høj isoleringsevne, og giver ekstra varme, fylde og slidstyrke.

Kongesokken er specielt velegnet til alle med nedsat blodcirkulation, muskel- og ledlidelser – F.eks. gigt mm. Derudover indeholder alpaca ingen lanolin og er derfor sikker at bære for dem som har hudallergi.

KONGESOKKEN – LYSEGRÅ

Silkebløde alpacasokker – Der trods den ekstra fylde og tæthed ikke gør dem kraftigere, og derfor brugbare i almindelige sko. Sokkerne kan vaskes uden krympning med uldvaskemiddel på uldprogram – Må ikke tøretumbles.

Består af 70% babyalpaca og 30% nylon. 
Kongesokken fås i størrelserne:
37-39, 40-43 og 44-47.

 

KONGESOKKEN – Barn

De silkebløde alpacasokker fås også til børn, og er gode til at holde børnenes fødder varme. Sokkerne kan vaskes uden krympning med uldvaskemiddel på uldprogram – Må ikke tøretumbles.

Kongesokken til børn findes i størrelserne:
1-2 år, 3-5 år og 6-9 år.

ET GODT TILBUD

Hos Clinic Solsikken har vi stor fokus på dig som kunde. Derfor vil vi gerne belønne dig. Skaffer du os en ny kunde (som ikke tidligere har modtaget behandling i klinikken), får du samme behandling til halv pris. Skaffer du os to nye kunder, får du samme behandling GRATIS.