Helse og sundhed

Hos Clinic Solsikken tilbyder vi produkter med fokus på helse og sundhed. Alle vores produkter er afprøvet og testet, for at vi kan stå inde for dem. Her på siden kan du få et overblik over hvilke mærker vi forhandler. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

ØKOLOGISK TROPEPALMEOLIE

Planteolien kommer fra palmeolieplanter og olien udvindes af frugtkødet fra denne plante.

RSPO- certificeret økologisk trope palmeolie kan tåle meget høje temperaturer, derfor er den særlig velegnet som stegeolie. Olien er neutral i smagen og kan derfor bl.a. Bruges til stegning af grønsager til wok, popkorn og kød.
Olien er også lækker til massage, hvor den smelter på huden ved påsmøring.
Der kan forekomme lidt grynet konsistens. Dette er kendetegnende for naturlig kompleks olie.

NATUR HÅNDSÆBE FRA RØMER 

Hos Clinic Solsikken tilbyder vi denne fantastiske håndsæbe fra Rømer, som er et natur produkt alle bør eje. Natursæben som er fremstillet af 100% vegetabilske råvarer. Denne milde sæbe kan du vaske dit barns tøj i. NB: Meget drøj i brug.

Universal til bl.a.:

  • Tøjvask
  • Rengøring
  • Hånd, krop og hårvask
  • Grøntsager
  • Mod pletter af chokolade, blod m.fl.

ULDVASKEMIDDEL FRA RØMER

Hos Clinic Solsikken tilbyder vi dette fantastiske uldvaskemiddel fra Rømer, som er et natur produkt alle bør eje. Så behøber du næsten ikke andet i din husholdning. Kontakt os i dag for køb af produkt.

HIMALAYA KRYSTALSALT - FIN OG GROFT 

Hos Clinic Solsikken tilbyder vi det fantastiske lyserøde Himalaya salt. Det er den reneste form for salt der findes og indeholder 84 forskellige mineraler. Saltet fås i 500 gr. Kontakt os for mere information samt pris.

100 % Økologisk Himalaya krystal salt uden jod.
Vi har både det fine salt og det grove. Fyldt med mineraler. Ingen tilsætningsstoffer og ikke bleget.

ARONIASAFT

Aroniasaften som er 100 % Økologisk, ikke tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer. Indeholder naturligt frugtsukker.

Kender du ikke allerede Aronia bærrets gavnlige virkninger – så søg blandt den information, der er tilgængelig på internettet. Den er så omfattende, at der ikke er plads her på siden.
Kom ind og smag – og se vores udvalg af helsekost produkter…