Bamboo Pro Støttebind

Disse unikke Bamboo Pro støttebind indeholder naturproduktet bambus trækul, der udsender infrarøde stråler samt negative ioner. Din kropsvarme vil varme bambus trækullet i dit støttebind, som derved vil aktivere de infrarøde stråler og negative ioner og give en naturlig varme til dine muskler, sener og led. Din blodcirkulation øges, og leverer proteiner, næringstoffer og ilt til det angrebne område.

Støttebind til foden


Støttebind til knæet


Støttebind til albuen


Støttebind til hånled


Støttebind til læggen


Bambus strømper


Bambus puder til at opsuge svedlugt


Selvvarmende Rygbind

Bambus Pro rygbind indeholder bambus trækul teknologi, der tilbyder selvopvarmende egenskaber. De udsender infrarøde stråler og negative ioner, der aktiveres af din kropsvarme og giver en naturlig varme til dine muskler, sener og led.


Bamboo Care selvarmende rygbind

Bamboo Care rygbind er med 4 skinner og giver den optimale anatomiske stbilitet. Skinnerne bidrager til en effektiv aflastning og støtte til lænden. Justerbar med velcrobånd så du nemt finder det rette og behagelige tryk på lænden.


Et godt tilbud

Hos Clinic Solsikken har vi stor fokus på dig som kunde. Derfor vil vi gerne belønne dig. Skaffer du os en ny kunde (som ikke tidligere har modtaget behandling i klinikken), får du samme behandling til halv pris. Skaffer du os to nye kunder, får du samme behandling GRATIS.

Produkter

Afbestilling af tid

Afbestilling af tid skal ske senest dagen før. Udebliver du fra din tid, opkræves der et gebyr på kr. 180,-