Make-up fra naturen

Hos Clinic Solsikken har vi et bredt udvalg af make-up produkter fra Mineralogie. Alle produkter er afprøvet og testet, for at vi kan stå inde for dem. Her på siden kan du få et overblik over hvilke mærker vi forhandler. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Mineralogie

Mineralogie er mineral-makeup. Naturlige mineraler af højeste kvalitet. Med andre ord den perfekte makeup til alle ugens dage.

Mineralogie er fri for talkum, stivelse, parfume og andre unødige fyldstoffer, der ofte anvendes i traditionel kosmetik. Mineralogie bruger også A- og E- vitamin i deres foundations, fordi de virker som naturlige antioxidanter, der beskytter huden mod forureningskilder, og fordi de holder huden ung og frisk.

Mineralogie er for dig, der vil have noget plejende for huden.

Et godt tilbud

Hos Clinic Solsikken har vi stor fokus på dig som kunde. Derfor vil vi gerne belønne dig. Skaffer du os en ny kunde (som ikke tidligere har modtaget behandling i klinikken), får du samme behandling til halv pris. Skaffer du os to nye kunder, får du samme behandling GRATIS.

Produkter

Afbestilling af tid

Afbestilling af tid skal ske senest dagen før. Udebliver du fra din tid, opkræves der et gebyr på kr. 180,-