M2   Vippe og bryn serum i verdensklasse.

M2 BEAUTÉ er en af specialisterne blandt beautymærkerne i luksusklassen og understøtter naturlig skønhed med effektiv kosmetik med aktive ingredienser. 
Science meets Style: Alle M2 BEAUTÉ-produkter er takket være innovative indholdsstoffer og ultramoderne teknologi det perfekte supplement til den daglige pleje. En dokumenteret forbedring af den naturlige udstråling - det moderne alternativ til traditionel plejekosmetik. Enkel at bruge og yderst effektiv virkning.

Beaute Eyebrow Renewing Serum

Produktet er et yderst effektivt aktivt serum, der giver tættere, flottere og fyldigere øjenbryn.
Serummet fylder huller op igen, kan forandre bryn og giver dem et sundt og velplejet udseende.


Beauty Eyelash Activating Serum

Produktet er et yderst effektivt aktivt serum der giver tættere, længere og fyldigere øjenvipper.
Bedste vippeserum på markedet.


Oil-Free Make-Up Remover

Den eksklusive plejeserie ULTRA PURE SOLUTIONS er udviklet i samarbejde med velrenommerede forskningsinstitutter. OIL-FREE MAKE-UP REMOVER er en yderst effektiv, oliefri og samtidig mild øjenmakeupfjerner til sensetive og krævende ansigts- og øjenomgivelser.


Eyezone Conditioning Care Complex

EYEZONE CONDITIONING CARE COMPLEX egner sig perfekt til styling og pleje af øjenvipper og -bryn. EYEZONECONDITIONING CARE COMPLEX understøtter virkningen af EYEBROW RENEWING SERUM og EYELASH ACTIVATING SERUM.


3 Looks Black Nano Mascara

3 LOOKS BLACK NANO MASCARA har en plejende virkning og sikrer overbevisende resultater. Med tre valgbare fleksible børster og en innovativ plejetekstur opnås et personligt og udtryksfuldt vippeudseende - hver gang.


High Precision Eyelash Comb

HIGH PRECISION EYELASH COMB er en øjenvippekam, som perfektionerer separationen og virkningen af hver enkelt øjenvipper. Takket være det specialdesignede, ergonomiske og elegante greb samt dens afrundede tænder i rustfri stål kan øjenvipperne formes på enkel og absolut ensartet vis.

Et godt tilbud

Hos Clinic Solsikken har vi stor fokus på dig som kunde. Derfor vil vi gerne belønne dig. Skaffer du os en ny kunde (som ikke tidligere har modtaget behandling i klinikken), får du samme behandling til halv pris. Skaffer du os to nye kunder, får du samme behandling GRATIS.

Produkter

Afbestilling af tid

Afbestilling af tid skal ske senest dagen før. Udebliver du fra din tid, opkræves der et gebyr på kr. 180,-